Рубрики: Фото та відео
19.09.2024 21:51

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.
Поділитися

Після 24 лютого Віра Брежнєва стала однією з тих артисток, які відмовилися від шалених гонорарів і ризикнули практично перезапустити кар’єру. Саме так можна назвати відмову від продовження творчості російською та написання виключно українських пісень. Брежнєва вже випустила декілька успішних треків і продовжує творити. І ось сьогодні артистка анонсувала нову пісню в короткому тизері, де також вкотре показала свою привабливу зовнішність.

Якщо не знати віку співачки, то можна припустити, що їй трішки за 30. Її гладка та доглянута шкіра обличчя, розкішне світле волосся, ідеальна фігура — все це співачка залюбки показує шанувальникам у дописах, щоразу збираючи під ними десятки тисяч лайків. Цього разу для створення образу вона обрала сміливий топ із чорної тканини, який красиво перекручується хрестом на грудях. Дизайн топу гарно підкреслює декольте, ключиці та шию артистки.

Віра Брежнєва показалась в привабливому чорному образі та анонсувала нову пісню

Музикальним супроводом для допису слугує фрагмент зі ще невипущеного треку Брежнєвої. Віра дозволила послухати буквально декілька невеличких рядків пісні:

“Зупини мене, зупини мене,

бо незаконно вкрав всі мої думки”.

У підписі до посту можна побачити тільки дату — 20 вересня. Пізніше Віра опублікувала інший допис, де можна почути той же фрагмент та дізнатися час публікації. Вже опівночі Брежнєва планує опублікувати новий трек. Для цієї публікації співачка приміряла ще один образ. Вона обрала ефектну сукню, в якій поєднується багато текстур та матеріалів: кристали, напівпрозорі елементи темного та світлого кольору, прикраси тощо.