Рубрики: Фото та відео
20.09.2024 23:11

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.
Поділитися

Під час сімейного життя з Христиною Горняк шоумен Володимир Остапчук міг почуватися королем. За більшість домашніх справ тоді відповідала саме дружина телеведучого. Зараз саме Володимиру доводиться бігати будинком, прибирати, прати та готувати. І ні, якщо він щойно повернувся з роботи, то це зовсім не є причиною, щоб нічого не робити. Але все це Остапчук робить із власної ініціативи, щоб порадувати вагітну Катерину Полтавську.

Катерина Полтавська показала, як Володимир Остапчук готує для неї сніданок

На продемонстрованому дівчиною відео можна помітити Володимира, який одразу ж після ранкового ефіру займається приготуванням сирників. Мабуть, це не є чимось звичним для Остапчука, бо Катя пожартувала, що в цій справі головне ні лізти, щоб не відлякати.

Але не варто думати, що Полтавська просто користується своїм положенням майбутньої матусі та зовсім нічого не робить. Молода дружина Володимира дуже самостійна та може подбати про себе навіть без допомоги. Але завжди приємно, коли коханий проявляє свою любов та піклується, особливо коли він втомлений та, ймовірно, хотів би відпочити.

Катерина Полтавська продемонструвала шанувальникам свій вагітний животик

Пізніше Катерина показала, як вона сама займається приготуванням обіду. На відео також можна побачити животик красуні, який помітно підріс за останній час. На це звертає увагу і сама Полтавська. Але для шанувальників дівчина завжди є тендітною та маленькою.

Що ж стосується обіду, то Катя обожнює гречку з твердим сиром, бринзою, помідорами та авокадо. У другій тарілці також можна помітити оливки. Вочевидь це обід для Володимира. Тому можна сказати, що в сім’ї Остапчука і Полтавської панує ідилія, в який кожен прагне дарувати іншому приємні емоції та свою турботу.

24-річна дружина Володимира Остапчука показала, що вони з чоловіком люблять їсти на обід