Рубрики: Фото та відео
21.09.2024 18:27

Великий камін та барабани у вітальні: Сергій Притула показав, як виглядає його простора квартира у столиці

Відомий волонтер Сергій Притула вирішив поділитися з шанувальниками подробицями свого особистого простору. Правду кажучи, квартирка не бідна.
Поділитися

Екс-телеведучий Сергій Притула ніколи не приховував свого житла. Щобільше, фото для цього матеріалу отримані виключно з його соціальних мереж. Тому, пропонуємо дізнатися, як виглядає квартира, у якій мешкає шоумен разом з родиною.

У самому серці Києва чоловік проживає разом із дружиною Катериною та двома доньками, а періодично до родини приєднується й син Дмитро від першого шлюбу. Притула активно підтримує зв’язок із сином, який часто навідується в гості та проводить час із батьком і молодшими сестрами.

Сергій Притула показав, як виглядає його квартира у столиці

Дизайн квартири Притули — це втілення сучасної простоти, елегантності та функціональності. Інтер’єр виконаний у світлих тонах, що створює відчуття легкості. Світлі стіни доповнює підлога з плитки, яка додає інтер’єру нотки сучасного мінімалізму, а ліпнина на стінах надає помешканню особливого шарму.

Сергій Притула показав, як виглядає його квартира у столиці

Коридор плавно переходить у простору зону кухні та їдальні. Це рішення дозволяє проводити час разом, не замикаючись у різних кімнатах, та зберігати сімейну близькість навіть під час домашніх справ.

Сергій Притула показав, як виглядає його квартира у столиці

У вітальні є все, що потрібно для комфортного сімейного відпочинку. Тут розташований невеликий великий плазмовий телевізор і зручний диван для сімейних вечорів. Однак головна родзинка цього простору — барабанна установка. На свята, один з куточків традиційно використовується для встановлення ялинки.

Сергій Притула показав, як виглядає його квартира у столиці

Квартира Сергія має ще одну особливість — просторий балкон зі скляною перегородкою, який облаштований каміном-мангалом, де родина часто готує вечері на відкритому повітрі. Це місце для літніх вечорів з родиною та друзями, де можна насолодитися краєвидами Києва.