Рубрики: Фото та відео
22.09.2024 10:33

“Дарує мені любов”: Наталка Денисенко показала, як провела день з “дуже класним хлопцем”, і це не її чоловік

Зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко поділилася враженнями від своєї відпустки та показала, хто склав їй компанію, поки чоловіка немає вдома.
Поділитися

Відома українська акторка Наталка Денисенко показала, як проходять її вихідні. Жінка вирішила трохи порелаксувати, тож відправилася на відпочинок до готельного комплексу поблизу Київського моря.

Звісно, відпочивати Наталя вирішила не сама, а у компанії найдорожчого для неї чоловіка – Андрія-молодшого, сина артистки та Федінчика. На своїй сторінці в Instagram, жінка вже показала декілька свіжих фото з комплексу.

“У мене сьогодні релакс день з дуже класним хлопцем, який дарує мені любов найвищого ґатунку”, – напилася Наталка.

Наталка Денисенко показала, з ким проводить свої вихідні

За словами акторки, вона вперше вирішила відвідати цей готель. Та й не дарма, судячи з усього вона задоволена місцевим вайбом. Наталка показала вид, що відкривається з номера родини. Чесно кажучи, місце дійсно чарівне.

“Ми приїхали на відпочинок на море. Дійсно морський вайб. Дякую, Боже, що даєш людям силу і натхнення будувати такі місця. Боже, як я кайфую”, – зазначила зірка.

Наталка Денисенко показала, з ким проводить свої вихідні

Окрім прекрасних пейзажів, на території комплексу є басейн, тож мама з сином вирішили не чекати та насолодитися водними процедурами, а сама Наталка похизувалася стрункою фігурою та рівною засмагою.

Наталка Денисенко показала, з ким проводить свої вихідні

Ввечорі, компанія вирушила на берег Київського моря, аби поспостерігати за магічним природним явищем – “полуничним” повним місяцем. Та звісно зірка ж показала його підписниками. За словами маленького Андрія, якого чути у відео, це просто неймовірне видовище, а камера й близько не передає те, що можна побачити наживо.

“Вживу це просто якась магія та неймовірна енергія”, – підписала відео акторка.

Наталка Денисенко показала, з ким проводить свої вихідні