Рубрики: Фото та відео
22.09.2024 18:57

Зачіска як у рокерши і родимка над губою: Марічка Падалко наважилася показатися в кардинально іншому іміджі

Марічка Падалко наважилася показатися в кардинально іншому іміджі. Ведуча зробила собі зачіску як у фанатки року. Стиль одягу також не залишає байдужим.
Поділитися

Зараз ми бачимо Марічку Падалко здебільшого в офіційному стилі. Вона завжди виглядає наче з голочки: легкий макіяж, блискуче волосся, тощо. Були часи коли знаменитості не потрібно було все це і вона могла дозволити собі жити на повну.

Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому

Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому

Як відомо зірка отримала блискучу освіту за кордоном, а далі на неї чекав підтримки підйому кар’єрі. На цьому етапі її життя ще не було соціальних мереж, а всі відомості про зірок можна було дізнатися лише з телебачення чи журналів.

Таким чином неймовірна кількість ексклюзив доволі цікава матеріал проходила повз глядача. Зокрема, показала вельми хто архіву фотографію, яка була зроблена більше 20 років томуя

На ній вона постала у кардинально іншому іміджі. На голові в неї укладання як у фанатка рок-музики з легким безладом, на обличчі макіяж. Але дещо залишається незмінна: гір думка над губою та вираз обличчя.

Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому. Скріншот особистої сторінки зірки

Складається враження, що вона сильно змінилася і водночас взагалі ніяк не постаріла і не зрадила собі.

Нагадуємо, що на початку нульових Марічка Падалко зустріла своє кохання — депутата Єгора Соболєва. Обидва на той момент вони були вільними, але швидко закохалися. Вони побралися і незабаром в них народився син. Зараз хлопчик Михайло вступив до університету і вже отримує вищу освіту. В нього підростають дві сестри.

Сам Єгор захищає нині Україну. Чоловік більше не веде політичну діяльність і повністю сконцентрований на військовій. Зіркова родина постійно чекає на нього вдома, неймовірно сумує, але можливості побути з ним не так вже і часто випадають.