Рубрики: Фото та відео
22.09.2024 22:58

“В мене з’явився він”: Леся Нікітюк дочекалася дня, коли змогла показати “того самого” і відкрилася фанатам

36-річна Леся Нікітюк дочекалася дня, коли змогла показати "того самого" і відкрилася своїм шанувальникам. Телеведуча нарешті отримала те, що хотіла.
Поділитися

Лесю Нікітюк завжди можна пізнати за її особливим почуттям гумору. Напевно, такі жарти не можна почути від жодної іншої медійної особи в Україні. І це робить Лесю абсолютно унікальною, і безумовно закохує в неї ще більше.

Никитюк свого часу зізнавалася, що насправді телебачення не приносить їй навіть близько стільки доходів, як блог в соціальній мережі Instagram. Тим не менш, а воно продовжує працювати на каналі та не зраджує сфері, яка допомогла їй пробратися на самісінький верх.

Але і про блог свій вона ніколи не забуває і завжди тримається на зв’язку зі своїми фанатами. Хіба що нещодавно трохи обірвала звʼязок, однак швидко надолужила втрачене і навіть розповіла, яку маленьку мрію змогла здійснити.

Леся Нікітюк показала, яку мрію змогла здійснити

Леся Нікітюк показала, яку мрію змогла здійснити

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона оприлюднила декілька фотографій, на яких постала у розкішному ромперв. У дописі до публікації вона зізналася, що хотіла це придбання.

Леся Нікітюк показала, яку мрію змогла здійснити. Скріншоти особистої сторінки зірки

Образ доповнила розкішна сумка -клатч від бренду і Ів Сен-Лоран. Цікаво, що відповідь на прізвисько вона також дала своєму батьку, якого звуть Іваном.

Нагадуємо, що не так давно завершилися зйомки нового сезону розважального шоу “Хто зверху” з Лесею Нікітюк та Богданом Шелудяком.

Як виявилося, ведучі непогано спрацювалися, а аудиторія вже починає відвикати від Сергія Притули, який стільки років складав компанію Лесі і звикає до його заміни. Цікаво, що колись так само болісно глядачі реагували на звільнення Ольга Фреймут, на зміну якій прийшла спочатку Катерина Варнава, а пізніше Леся Нікітюк.

Сергій Притула тим часом заявив, що навряд колись повернеться у розважальний формат. Мовляв, усе пережити занадто сильно вплинула на нього і він більше не здатен жити як раніше.