Рубрики: Фото та відео
29.09.2024 13:58

Її прізвище в одному ряду з принцами та принцесами: Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут була запрошена на виняткову подію у Лондоні, де познайомилася з членами королівської родини.
Поділитися

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут не чужа на всіляких благодійних заходах та семінарах. Не дивно, що вона стала однією з гостей на мотиваційному форумі у Лондоні, що організувала українка Катерина Бурцева.

У своєму Instagram, Оля подякувала організаторам за таку нагоду, адже змогла не тільки долучитися до прекрасного та мала можливість взяти слово, а й познайомитися з новими людьми.

“Світлини з мотиваційного форуму “Жінка”, де я вчора говорила про “Впевненість” за етикетом. Казковий вечір, справді казковий… Засновниця форуму, Катерина Бурцева, проводить таку подію вже втретє, надихаючи жінок у світі”, – поділилася Оля.

Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Сюрпризом для Фреймут стали запрошені племінниця принца Філіпа та принцеса Катаріна, які знайшли час, щоб приділити увагу такому важливому питанню, як етикет. Більш того, за словами телеведучої, Катаріна й сама викладає етику та постійно залучена у благодійність.

“Серед гостей – давні друзі, нові потенційні колеги. І уявляєте, я познайомилася з племінницею принца Філіпа, з принцесою Катаріною. Вона живе скромним життям, займається благочинністю та викладає етикет”, – повідомила Фреймут.

Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Нагадаємо, зараз телеведуча мешкає у Лондоні разом зі своїм чоловіком Володимиром Локотком та двома дітьми. Проте, нещодавно вона приїздила в Україну та розповіла про шахрайство, що трапилося в її житті. Виявляється недобросовісний забудовний надув родину на квартиру у престижному районі столиці. Попри те, що жінка виграла судовий позов, гроші за нерухомість, їй так і не повернули.