Рубрики: Фото та відео
29.09.2024 15:57

Побралася з голлівудським каскадером: як живе Аіда Ніколайчук, яка своїм вокалом підкорила “Х-фактор”

Виконавши "Колискову" на "Х-факторі", Аіда Ніколайчук запала в серця багатьох глядачів. Однак з того часу минуло чимало років, тож пропонуємо дізнатися, чим зірка займається зараз.
Поділитися

Українська виконавиця Аіда Ніколайчук отримала популярність ступивши на сцену “Х-фактора”. Тоді, судді не могли повірити в її здібності та вважали, що вона використовує фонограму. Проте, дівчина змогла вибороти своє місце під сонцем заспівавши акапельно.

Пройшло вже понад 12 років, після перемоги вокалістки но шоу, і у її житті відбулося чимало нового. Жінка продовжує займатись творчістю, але вже під власним псевдонімом AIDA. Свої пісні вона пише самостійно, використовуючи життєвий досвід, який їх приготувала доля. За 2022 рік, на її YouTube-каналі було випущено 4 композиції. Проте, наразі це все, чим виконавиця може потішити шанувальників.

Аіда Ніколайчук розповіла, як склалося її життя за океаном

В особистому житті Аіди також свої гойдалки. Жінка була заміжня двічі. Перший чоловік залишив її сина Максима. Другий був з білоруським мотогонщиком Микитою Подольським. Проте, їх шлюб не зміг витримати побуту. Протримавшись 5 років, пара розлучилася. Співачка зізнавалася, що важко переживала розрив, проте вона змогла знайти у собі сили та віднайти жіноче щастя.

Зараз Ніколайчук мешкає у США, куди вирушила через загарбницьке вторгнення росії. Там, вона й знайшла справжнє кохання. Нещодавно, Аіда повідомила про весілля. Її обранцем став голлівудський каскадер Деніел Лосісеро. Пара не влаштовувала пишного святкування. Після розпису вони повечеряли в ресторану у компанії найрідніших друзів.

Аіда Ніколайчук розповіла, як склалося її життя за океаном

За океаном, виконавиця займається моделінгом. А нещодавно, вона взяла участь у створенні короткометражного фільму. Щоправда, жінка не грала в ньому, не озвучувала, а готувала акторів для зйомок. Їх зачіски, це творіння Ніколайчук і вона уже вдячна за можливість доторкнутися до сфери кіноіндустрії.