Рубрики: Фото та відео
29.09.2024 15:00

Осадча розповіла про поповнення в сім’ї та показала малюка, який виявився її копією: “Приїхали з пологового”

Катерина Осадча розповіла про поповнення в її сім'ї та показала крихітного малюка, який виявився її копією. На Гробунова не схожий, і цьому є пояснення.
Поділитися

Мало хто міг подумати, що карʼєристка Катерина Осадча стане багатодітною матір’ю. Власне, сама вона також не здогадувалася про те, що в її родині з’явиться ще й 3-й хлопчик. Через декілька років після його появи вона зізналася, що вагітність була не запланованою, але вони з Юрієм Горбуновим були надзвичайно раді.

Катя Осадча показала архівні знімки з маленьким сином Іллею

Катя Осадча показала архівні знімки з маленьким сином Іллею

Цікаво, що первісток знаменитості також народився за цікавих обставин. На той момент майбутній телеведучий було всього 19 років, і вона ніколи не приховувала того факту, що росла разом зі своїм сином. Зараз вже Катерина гордо говорить про те, що він набагато доросліший, ніж вона.

Днями Ілля став ще на рік старший. У зв’язку з цим Катерина показала не тільки його свіжі фотографії, але й архівні: ті самі, які були зроблені після приїзду з пологового, а також в той період, коли увесь фокус та концентрація Катерини була спрямована на маленького хлопчика, що народився у шлюбі з українським депутатом Олегом Поліщуком.

Цікаво, що Ілля повністю успадкував усі риси обличчя Катерини і аніскільки не схожий на свого рідного батька. І хоча дитина після розлучення батьків залишилася з матір’ю, Олег підтримував зв’язок з сином і як поговорюють, так само підтримував екс-дружину в усіх її починаннях.

Катерина в своїх інтерв’ю розповідала, що спочатку, коли вона взялася будувати свою кар’єру, з вихованням хлопчика їй допомагала мати. Понад 10 років Катерина залишалася самотньою і взагалі не збиралася виходити заміж. В її архівних коментарях також можна знайти заяву про те, що вона погодиться на розпис тільки за умови, що в неї з’явиться ще одна дитина.

Катя Осадча показала архівні знімки з маленьким сином Іллею. Скріншоти особистої сторінки зірки

Так і сталося. Коли Катерина дізналася про вагітність від Юрія Горбунова, телеведучий довго її вмовляв, і все ж таки досяг бажаного: Осадча вийшла за нього, хоча і на останніх термінах вагітності.

Тепер же Катерина може похизуватися трьома прекрасними синами.