Рубрики: Фото та відео
29.09.2024 17:00

Вилита Слава Фролова з “Україна має талант”: Тоня Матвієнко змінила імідж і показала неймовірний результат

Тоня Матвієнко раптово змінила імідж і показала неймовірний результат після роботи стиліста. Вийшла вилита Слава Фролова з "Україна має талант".
Поділитися

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко завжди відрізнялася екстравагантним смаком та любов’ю до автентичних образів. Коли вона виходить на сцену, її неможливо переплутати абсолютно ні з ким. Але судячи з усього, ця епоха її кар’єри підійшла до кінця.

Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж та показала результат

Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж та показала результат

Так, нещодавно артистка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, з яким макіяжем зібралася виходити на сцену і раптово стала надзвичайно схожою на свою колегу по цеху Славу Фролову. Звичайно, не у той час, коли вона завершила кар’єру, а саме в той, коли знаходилося на піку своєї популярності. Тобто 10 років тому.

Варто відзначити, що Тоні надзвичайно пасують чорні стрілки, а також різні шимери. Вони підкреслюють колір її волосся, а також розкішні очі.

Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж та показала результат. Скріншоти особистої сторінки зірки

Результат Тоня показала з абсолютно різних ракурсів, повертала голову вліво та вправо, а також підіймала підборіддя, щоб була можливість подивитися, наскільки якісно була зроблена робота.

Нагадуємо, що рік тому Тоня Матвієнко поховала свою матір Ніну Матвієнко. Довго вона не могла прийти до тями і важко справлялася зі своїм горем. Співачка часто виходила на зв’язок на своєму акаунті та показувалася в сльозах. Пізніше свій біль вона проживала через творчість і часто виконувала на сцені хіти своєї матері.

Зараз Тоня Матвієнко потихеньку повертається до старої себе, хоча зрозуміло, що життя таким самим вже ніколи не буде. Родина продовжує жити у будинку батьків, а Петро Гончар допомагає дочці з вихованням онучки Ніни.

Чоловік артистки Арсен Мірзоян часто навідується до захисників, збирає гроші та проводить благодійні концерти.