Рубрики: Фото та відео
29.09.2024 21:00

Надія Матвєєва нарешті показала, хто їй дарує любов: після численних розповідей про молодого обранця

Популярна українська ведуча Надія Матвєєва нарешті показала, хто їй дарує любов, і це після численних розповідей про молодого коханого. Про кого йде мова?
Поділитися

Надія Матвєєва, можна сказати, завжди відкрита до своїх шанувальників. Ведуча готова розповісти як про своє особисте життя, так і про любов до певних речей, подій, тощо. Зокрема, її фанати знають, що вона дуже сильно любить тварин. Надія не тільки прекрасно ладнає з власними улюбленцями, але й часто може взяти тваринку на перетримку, поки вона не знайде свій справжній дім.

Звичайно, для таких улюбленців вона робить безкоштовну рекламу на своєму акаунті, щоб велика кількість людей могла побачити їх та прийняти рішення.

Надія Матвєєва показала улюбленицю, яка дарує їй любов

Надія Матвєєва показала улюбленицю, яка дарує їй любов. Архівна фотографія ведучої

Нещодавно Надія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, на якій показала улюбленицю, яка дарує їй любов. Як відомо, зараз Матвєєва вже реалізована в усіх планах жінка: її дорослий син живе окремо, і з ним у телеведучої є певні невирішені питання, — зокрема, він не схвалив її вибір коханого чоловіка. Конфлікт стався через те, що обранець виявився занадто молодим. Так само сім’я зірки не підтримала її в цьому рішенні.

А самого коханого Надія Матвєєва так і не показала публіці, і тримає його в повній таємниці. Тож єдиний члена родини, який має допуск до контенту ведучої — це її собака, який завжди підкорює своїм невинним поглядом, смішними бровами та дуже милою зовнішністю.

Надія Матвєєва показала улюбленицю, яка дарує їй любов. Скріншот особистої сторінки зірки

Ще увагу привертає її неймовірний зелений ошийник. Свою улюбленицю Надія Матвєєва наряджає у прекрасні речі, а любов ведучої помітна неозброєним оком.

Нагадуємо, що Надія Матвієво неодноразово говорила на своєму акаунті про те, як важливо звертати свою увагу на четвероногих друзів та не проходити повз, а допомагати пухнастикам.