Рубрики: Фото та відео
02.10.2024 18:04

48-річна Марічка Падалко вразила зізнанням, що про неї думають її дочки Марія та Катерина: “Це крінж”

Марічка Падалко насмішила та здивувала одночасно зізнанням про ставлення дочок Катерини та Марії до своєї поведінки. Навіть якщо мама суперзірка, деяких конфузів не уникнути.
Поділитися

Останні декілька років українські телеведуча особливо активно проявляють себе в соціальних мережах. Завдяки ним вони мають можливість і заробити додатково на рекламі, і привернути увагу до гострих соціальних проблем і налагодити зв’язок зі своїм глядачем.

Особливо це корисна функція, коли доходить до скандалів. Адже саме завдяки прямому зв’язку зі своїми підписниками можна все пояснити та не вдаватися до прес-конференції.

Марічка Падалко розповіла, що дочки думають про її поведінку

Марічка Падалко розповіла, що дочки думають про її поведінку

Але деяка молодь вважає, що зрілі знаменитості часом перегинають палицю з можливостями соціальних мереж. Зокрема, нещодавно Марічка Падалко насмішила зізнанням про те, як її дочки ставляться до її творчості в ТікТок.

Вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram нове відео з хлопцем, на якому станцювала, крутячи пальцем біля голови, а потім стискаючи руку в кулак. Героєм ролику було вочевидь весело, але в дописі Марічка зізналася, що радіє, так як її дочки не слідкують за нею.

Марічка Падалко розповіла, що дочки думають про її поведінку. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Добре, що мої доньки не дивляться мій Instagram, бо вважають, що в моєму віці — це крінж”

Нагадуємо, зараз чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв захищає Україну і не виконує обов’язки політика. Чоловік отримав підвищення на військові посаді і поки що навіть не говорить про повернення до депутатства. Окрім того, Єгор Соболєв являється уродженцемх російської федерації, що призвело до непростої сімейної ситуації. Марічка Падалко розповіла, що її чоловік посварився з батьками і не спілкується з ними вже дуже довго, так як вони підтримують Москву.

Зіркова родина з нетерпінням чекаю, коли Єгор знову буде вдома, а зараз лише чекає на його вихідні, які бувають вкрай рідко.