Рубрики: Фото та відео
04.10.2024 12:07

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.
Поділитися

Олександр Глазов та Даша Євтух — це ідеальна пара. Перед одруженням вони були знайомі багато років. Вони чудово спілкувалися, мали спільні вподобання та інтереси. Тому зрештою Саша та Даша зрозуміли, що не можуть одне без одного, та побралися. У цьому шлюбі в них народилася прекрасна донечка, якій вони дали дуже красиве та незвичне ім’я Феміда.

До слова, у малечі вже є власна сторінка в соціальних мережах, яка налічує понад 23 тисячі підписників. Але найбільше контенту з Фемідою можна побачити саме на сторінках її батьків. Цього разу Даша вирішила показати аудиторії дитячі фото усієї родини. Пост вона назвала своєю найважливішою розпаковкою у житті. Дівчина показала свою дитячу світлину, а також фото маленького Олександра Глазова. По них можна вмить помітити схожість з Фемідою.

Учасники МастерШеф Даша Євтух та Саша Глазов показали свої дитячі фото

Даша зазначає, що дівчинка успадкувала її характер та блакитні батькові очі. Також Феміда обожнює подорожувати, як тато з мамою. Також Євтух зазначає, що більше любить спати, а Олександр та донечка є більш активними. Але раніше блогерка зізнавалася, що поруч з нею Феміда часто відмовляється спати. Даша навіть сама швидше стає сонною, поки укладає доньку. А ось чоловікові не потрібно докладати багато зусиль, бо дівчинка засинає швидко.

Нагадаємо, що Даша та Олександр також стали учасниками “МастерШеф”. Дівчину фанати могли побачити в 11 сезоні, де вона зупинилася саме у 11 найкращих. Олександр пройшов у проєкт на кастингу до 14 сезону. Наразі Глазов продовжує змагання на шоу. А чи зможе він подолати ще один етап “МастерШеф”, чи розчарує Ектора, Олю й Володимира та покине шоу, глядачі зможуть уже завтра.