Сирі томати та висушене м’ясо: Саша Глазов на “МастерШеф-14” поступився в кулінарії своїй дружині Даші Євтух

Кохані колишніх учасників "МастерШеф" іноді також хочуть спробувати власні сили на проєкті. Але не всі показують достойний результат. Чи зможе Саша Глазов принаймні повторити успіх своєї дружини?

Блогерка Даша Євтух, відома своїми нестандартними розпакуваннями, добре запам’яталася шанувальникам “МастерШеф” в 11 сезоні. Хтось вважав, що вона витягує лише своєю красою та командними конкурсами. Та більшість глядачів все ж бачили в ній нехай і не видатний, але значний кулінарний талант. Бачив його й Ектор Хіменес-Браво, тому шефу було дуже складно прощатися з Дашею у 13 випуску, де вона зупинилася за крок від десятки.

Чоловік блогерки Олександр Глазов також завжди обожнював “МастерШеф”, мріяв потрапити на проєкт і проявити себе. Але він завжди зупинявся за крок від рішення відправити анкету. А одруження з Дашею допомогло йому отримати більше впевненості, тому зрештою в 14 сезоні Олександр вирішив спробувати власні сили. Та поки результати невтішні.

Даша Євтух та її чоловік Олександр Глазов на кастингу МастерШеф у 11 та 14 сезонах
Даша Євтух та її чоловік Олександр Глазов на кастингу МастерШеф у 11 та 14 сезонах

Так, Глазов зміг зацікавити суддів своєю стравою на кастингу. Але подальші його страви були далекими від ідеальних. Деякі з них навіть можна назвати відвертим провалом. Наприклад, в індивідуальному конкурсі 5 випуску страва Саші була настільки поганою, що він став одним із 3 учасників, які одразу отримали чорні фартухи. Умовним порятунком Глазова став результат Богдана Стрижака, страву якого всі судді признали практично неїстівною.

Що стосується Олександра, то частково поганий результат кулінара пов’язаний з недостатньо продуманою стратегією. Через це хлопець банально не встигнув приготувати помідор. Але це ще можна було б частково пробачити, якби начинка була ідеальною. Але хоча сам помідор не був готовим, м’ясо в ньому було сухим та не доведеним до смаку.

Судді куштують страву Саші Глазова, за яку він отримав чорний фартух у 5 випуску 14 сезону
Судді куштують страву Саші Глазова, за яку він отримав чорний фартух у 5 випуску 14 сезону

Тому Глазову довелося доводити свої здібності на битві чорних фартухів. До слова, для Саші вона стала другою із трьох, які вже відбулися у 14 сезоні. Хоча у суддів були деякі зауваження до страви чоловіка Даші Євтух, але загалом результат був достойним того, щоб піднятися на балкон навіть без інтригуючого очікування вердикту. З цим Олександра можна привітати, але на думку глядачів у кулінарії він поки що поступається своїй коханій.

Схожі статті

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?