Рубрики: Фото та відео
05.10.2024 13:01

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.
Поділитися

Відомий український кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво зізнався, що з дитинства мріяв зв’язати своє життя з іншою професією. Й хоча, вона не менш творча ніж кулінарія, батьки не були в захваті від переконань їхнього сина.

У своєму Instagram, талановитий кулінар показав, що має й інші таланти. Виявляється, довгий час, чоловік хотів стати художником. Щобільше, він таки здобув омріяну освіту. Проте, працювати за фахом не став.

“Можливо те, що я скажу буде для вас шоком… Але так, у мене є художня освіта. Мало того, я мріяв займатися цим професійно, але на жаль, у ті часи ця професія (саме в Колумбії) не вважалась престижною…”, – зізнався кухар.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, чим мріяв займатися у житті

На жаль, батьки юного таланта не розділяли бажання сина та всіляко були проти професії художника. Вони розуміли, що це не принесе йому великих заробітків, тому просили його подумати та обрати більш серйозний фах.

“Памʼятаю, як дуже довго сперечався з батьками, вони були категорично проти моєї улюбленої справи, вони хотіли, щоб я став архітектором”, – поділився Ектор.

Наразі, чоловік захотів повернутися до давнього захоплення, тож взяв до рук олівці. Судячи з облікованих чоловіком кадрів – виходить в нього досить не погано. Чоловік показав вміння малювати чоловічу фігуру та оригінал, з якого з’явився малюнок Ектора.

“Але з того моменту пройшло багато часу, я виріс і НАРЕШТІ сам вирішую, чим мені займатися. І ось “Ура” в моїх руках олівці і мольберт! Думаю, що ніколи не пізно починати щось нове, або повертатися до того, що колись приносило задоволення”, – розповів чоловік.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, чим мріяв займатися у житті

Звісно, підписники підтримали кулінара та попросили його не зупинятися. Вони зазначили, що Ектор має хист до художнього мистецтва та обов’язково має втілити дитячу мрію.