Рубрики: Фото та відео
08.10.2024 09:01

Власний басейн та дитячий майданчик для синів: Дмитро Монатік показав, як виглядає його заміський будинок

Один із найпопулярніших українських артистів Дмитро Монатік, відомий своїми креативними проєктами та енергійними виступами, в особистому житті обирає спокій і затишок.
Поділитися

Український виконавець Дмитро Монатік обрав для родини двоповерховий котедж у селищі Крюківщина, що в Київській області. Цей будинок став для артиста справжнім родинним гніздечком, де панує комфорт і гармонія. Співак придбав дві ділянки загальною площею 12 соток ще 5 років тому, коли вирішив будувати власне житло подалі від міської метушні.

Будинок артиста – це не величезний палац, а затишний котедж середнього розміру, спроєктований для комфортного життя. Серед особливостей будинку – гараж на одну машину, простора тераса на задньому дворі та окрема будівля для гостей. Територія будинку також обладнана басейном, який на зиму накривають, дитячим майданчиком із гірками, гойдалками та навіть батутом — ідеальне місце для розваг його синів.

Дмитро Монатік, як виглядає його приватний будинок

Вітальня будинку, оформлена в білих тонах, та займає два поверхи. Великі вікна наповнюють її світлом, що створює відчуття розкритого простору і легкості. Білий колір додає інтер’єру сучасності та мінімалізму, водночас роблячи його естетично привабливим. Такий дизайн відповідає сучасним трендам в архітектурі, де акцент робиться на функціональність та гармонійне поєднання простору й світла. Його будинок — це не лише прихисток від буденних турбот, але й простір, де панує тепло, комфорт і безпека для всієї родини.

Дмитро Монатік, як виглядає його приватний будинок

Неподалік будинку Монатіка свого часу мешкали ще одні зіркові сусіди — Надя Дорофєєва та Володимир Дантес. У свій час вони підтримували дружні стосунки і навіть разом святкували Новий рік. І хоча згодом їхні шляхи розійшлися, ці спогади про спільні зустрічі залишилися важливою частиною особистого життя обох родин.