Рубрики: Фото та відео
08.10.2024 08:04

Дорослий рокер з пишною шевелюрою: як виглядає старший син Ірини Білик, який давно живе в Іспанії

Відома українська артистка Ірина Білик не часто розповідає про своїх дітей. Проте, мережі відомі деякі факти з життя її старшого сина, тож пропонуємо дізнатися, як він живе та чим займається.
Поділитися

Старший син відомої української поп-діви Ірини Білик, Гліб Оверчук народився у 1999 році в шлюбі співачки з манекенником Андрієм Оверчуком. Хоча цей союз тривав недовго, Ірина завжди підкреслювала, що не шкодує про рішення стати матір’ю.

Її син Гліб, веде досить приватний спосіб життя і рідко з’являється на публіці. Востаннє його бачили на світських заходах разом з матір’ю ще у 2020 році. Після початку повномасштабної війни місце перебування Гліба довгий час залишалося загадкою, поки відомий телеведучий Слава Дьомін не розповів, що хлопець зараз живе в Іспанії.

Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син

Якщо говорити про захоплення Гліба, то він пішов стопами матері та також займається музикою. Хоча його творчість значно відрізняється від репертуару матері. З дитинства хлопець вчився грі на барабанах та гітарі. Нині він став справжнім майстром у цих напрямках. Гліб навіть створив власний рок-гурт, що свідчить про його подальші плани розвиватися як музикант.

Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син

Цікаво, що багато людей порівнюють Гліба з легендарним українським артистом Кузьмою Скрябіним через схожий зовнішній вигляд: високий зріст, довге волосся і деякі риси обличчя. Проте насправді, її син більше схожий на свого батька, Андрія. Як і тато, хлопець має модельні параметри та привабливу зовнішність.

Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син

Попри свою творчу професію, Гліб отримав і серйозну освіту. Він навчався на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Не дивлячись на те, що зараз його більш цікавлять рокерські тусовки, в майбутньому, 25 річний юнак може змінити свою думку.