Рубрики: Фото та відео
10.10.2024 10:00

Камалія після розлучення з чоловіком-мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про коханого

Найбагатша співачка України Камалія після шлюбу з мільярдером Мохаммадом Захуром закрутила новий роман і розповіла про коханого. Що відомо про чоловіка?
Поділитися

З моменту новини про розлучення Камалії та її колишнього чоловіка-мільярдера пройшло вельми багато часу. Пара довела, що насправді не збирається миритися, хоча у їхніх взаєминах немає відкритого конфлікту. Екс-подружжя продовжує разом відвідувати різні заходи, виходити на червоні доріжки, проводити час разом з дітьми. За словами співачки, усе це заради двійнят, які ще не знають, що їхні батьки не разом.

Камалія розповіла про свій новий роман після розлучення

Камалія розповіла про свій новий роман після розлучення

Не важко здогадатися, що у житті мільярдера імовірно вже з’явилася інша жінка. І так само співачку з високою імовірністю знайшла собі нового коханого.

Нещодавно Камалія підтвердила дану інформацію і зізналася, що закрутила з іншим після розлучення. Цікаво, що головний пліткар країни Богдан Беспалов повідомляв, що нібито шлюб артистки розвалився саме через цього чоловіка. І мовляв, він ставиться до неї недобре. Дана інформація вийшла назовні після того, як до мережі злили фотографії співачки з синцями на обличчі.

Сама артистка зізналася потім, що це був грим для зйомок, і нічого більше. Втім, поки що продукт її старань недоступний, а от сумніви у глядачів на рахунок того, чи добре ставляться до артистки в стосунках залишилися.

Нещодавно співачка сама в інтерв’ю підтвердила, що дійсно закохана і перебуває в стосунках, але не пояснила, наскільки серйозні її наміри та наміри її обранця.

“Таке натхнення йде, і ти сяєш. Ти сяєш, хочеш постійно бачити цю людину, хочеш щось робити для неї, хочеш проводити час”, – ділиться зірка.

Натомість, помітно, що закоханість дала їй сили на творчість. Нещодавно співачка створила новий кліп, в якому постала у весільні сукні. В такому амплуа її ще ніхто не бачив, а романтика та ліричність композиції ніби говорять самі за себе.