Рубрики: Фото та відео
13.10.2024 11:14

21-річна донька Олени Кравець показала рідкісні кадри з обранцем: “Моя душа”

Старша дочка відомої телеведучої Олени Кравець нечасто показує свого обранця на публіці. Проте нещодавно хлопець вирішив поділитися кількома спільними фото.
Поділитися

Старша дочка популярної комедійної акторки та телеведучої Олени Кравець, Марія не так часто демонструє спільні з бойфрендом фото. дівчина вважає це непотрібним, проте, схоже, що обранець дівчини не поділяє її думки.

У своєму Instagram, Ростислав виклав декілька спільних фото з донькою знаменитості, чим і привернув увагу ЗМІ. На світлинах, пара розважається разом. Деякі фото більш кумедні, деякі суто романтичні. Проте, всі вони відображають теплі почуття пари.

Крім того, Ростик присвятив коханій чутливий допис. Хлопець зазначив, що Марія відправлена йому Господом, за що він неймовірно вдячний. За словами кавалера, дівчина назавжди змінила його життя на краще.

“Бог благословив мене нею в моєму житті, в цьому божевільному поколінні і божевільному часі. Кожен день – гарний день, бо я люблю тебе, душа моя”, – поділився Ростислав.

Донька Олени Кравець показала свого бойфренда

Звісно, Марія не могла залишити таке зізнання без відповіді. Під дописом, вона залишила власний коментар, у якому висловила взаємність почуттів. Очевидно, дівчина не очікувала такої дії від коханого, але така приємна несподіванка, її по душі.

“Я так сильно тебе кохаю!”, – відповіла Марія під дописом.

Донька Олени Кравець показала свого бойфренда

Нагадаємо, довгий час Марія жила самостійно, окремо від матері та батька. Але ситуація змінилася у 2023 році, коли орки обстріляли ЖК дівчини. Тоді, Олена прийняла радикальне рішення та повернула доньку додому. Наразі, вона біля батьків, від чого всім набагато спокійніше. Марія залюбки допомагає з вихованням молодших дітей подружжя – двійнятами Вані та Каті.