Рубрики: Фото та відео
12.10.2024 23:00

Педан став нареченим і показав своє весілля: взяв у дружини ту, що запала в саме серце

Відомий український ведучий вразив публіку кадрами з весілля та показав жінку, яка забрала його серце назавжди. Усі деталі в нашому матеріалі.
Поділитися

Багато років Олександр Педан знаходиться у статусі зразкового сім’янина. Телеведучий може не тільки похизуватися великою та щасливою родиною, але розповісти секрети, які допомагають йому зберегти гармонію в стосунках з дружиною.

Його благовірна Інна не часто з’являється на екранах, веде не публічний образ життя, але зовсім не проти того, що чоловік з’являється в соціальних мережах разом зі старшою дочкою Валерією чи молодшим сином. Усі вони стають героями його блогів і ростуть на очах у аудиторії.

Олександр Педан показав архівні кадри зі свого весілля

Олександр Педан показав архівні кадри зі свого весілля

Але нещодавно родина відсвяткувала особливий день — річницю весілля пари. У зв’язку з цим Олександр опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі пости, в якому показав архівні кадри з церемонії.

На знімку пара виглядає щасливою.   Але особливу увагу користувача звернули на те, який на знімку Олександр юний. Саме таким його колись бачили в ранкових ефірах на Новому каналі.

Варто зазначити, що Олександр вважає, ніби саме його дружина багато разів рятувала їхній шлюб від криз. Наприклад, зірка дуже оцінив те, що дружина відмовилася їхати з України 2022-го, і це зробило шлюб шоумена ще міцнішим. На його думку, те, що такі шлюби нині розвалюються, і чимало матусь і дітей уже не повернуться з закордону, є неймовірно великою проблемою для України.

“Я не знаю, як люди будують стосунки на відстані. Це дуже важка тема. І розлучення тут логічні з усіх точок зору, на жаль”, – зазначив шоумен.

Минулого року син телеведучого пішов до 1-го класу, а його старша дочка вже обирає шлях, яким буде крокувати по життю. Публіка постійно звертаю увагу на те, якими харизматичними та розумними дітьми виростають спадкоємці пари. Також в кадрі часто з’являється друг старшої дочки Олександра Валерії.