Рубрики: Фото та відео
14.10.2024 06:59

Заради них виселила старшу дочку: Олена Кравець показала, як виглядають її діти-двійнята

Відома українська телеведуча Олена Кравець вирішила потішити шанувальників сімейним контентом та показала, як підросли її 9-річні двійнята.
Поділитися

Відома комедійна акторка Олена Кравець завжди відкрито ділилася зі своїми прихильниками етапами свого життя, але зірка старається не вдаватися в деталі. Хоча її чоловік, Сергій, має безпосереднє відношення до телебачення, бо працює продюсером у “Кварталі 95”, він не надто публічний.

Старша донька Олени, Марія народилася у 2003 році і хоча вона рано залишила родину, після початку повномасштабного вторгнення повернулася додому. Річ у тому, що будинок, де вони жила декілька років зруйнувала російська ракета. Тепер старша сестра допомагає батькам з двійнятами – Івана та Катерини, які нещодавно відсвяткували свій восьмий день народження.

Олена Кравець показала, як виглядають її молодші діти

Олена з радістю привітала малюків святковими кульками, зафіксувавши цей момент на знімках, які виклала у своєму Instagram. На фото діти весело усміхаються, позуючи в отворах цифри 8. Акторка ніжно називала їх “кружечками”, зауважуючи, що не помітила, як вони  так швидко підросли.

Олена Кравець показала, як виглядають її молодші діти

Проте не все в родині Олени було так просто. У інтерв’ю з Машею Єфросиніною, Кравець зізналася, що після народження двійнят їхні стосунки з Сергієм зазнали серйозних випробувань. Пара стала батьками у зрілому віці – Олені було 39, а Сергію – 37 років.

Олена Кравець показала, як виглядають її молодші діти

Хоча вони планували дитину, народження двох малюків стало несподіванкою, що перевернуло їхнє життя з ніг на голову. Вони зіткнулися з низкою труднощів і в якийсь момент відчули втрату свого “мікросвіту”. У цей важкий період подружжя вирішило звернутися за допомогою до психотерапевта, і цей крок став їхнім порятунком.