Рубрики: Фото та відео
14.10.2024 12:39

Надя Дорофєєва влаштувала масштабну примірку нової колекції своєї подруги в Парижі

Надя Дорофєєва — прекрасна дівчина. З такою красою вона легко могла б стати моделлю. І, схоже, сама співачка теж це розуміє, оскільки обрала саме такий розвиток власної кар'єри.
Поділитися

Привабливістю Наді Дорофєєвої неможливо не захоплюватися. Артистці уже 34 роки, але складається враження, що їй досі близько 20, настільки вона молода та красива. Її обличчя, фігура, посмішка, почуття стилю — все це могло б зробити з Наді модель, якби не співоча кар’єра. І Дорофєєва вирішила спробувати себе в такому амплуа.

Нещодавно артистка відправилася до Парижу. Там вона не лише займалася підготовкою до нових проєктів, а також відпочивала з подругами. І однією з них стала Маріанна Сенчіна. Це популярна дизайнерка родом з України, яка після отримання вищої освіти модельєра у Києві навчалася в елітній італійській школі дизайну Maragoni Fashion Institute, що в Мілані. Одразу після випуску з інституту вона заснувала власний бренд спільно зі своєю сестрою.

34-річна Надя Дорофєєва спробувала себе у ролі моделі в Парижі

Тому під час зустрічі Надя з Маріанною, звісно ж, говорили такою про моду. І дизайнерка розповіла співачці про свою нову колекцію. Дорофєєву вона дуже зацікавила, тому після недовгих обговорень вони вирішили влаштувати примірку одягу та фотосесію, де моделлю виступила саме Надя. Варто зазначити, що артистці дуже пасує така роль. Світлини з нею можуть стати візитівкою будь-якого модного журналу у Франції та Італії.

Нагадаємо, нещодавно Надя випустила свій новий альбом Heartbeat. Він дуже сподобався шанувальникам, тому треки з нього стали одними з найбільш прослуховуваних. Також зірка випустила інтерв’ю, в якому відповіла на питання про створення альбому, співпрацю зі своїм коханим Мішею Кацуріним під час роботи над піснями та трішки розповіла про особисте.

Надя Дорофєєва в інтерв’ю розповіла про роботу над новим альбомом