Рубрики: Фото та відео
16.10.2024 14:33

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.
Поділитися

Свою увагу на особисте життя телеведучого Андрія Доманського публіка звернула після новини про його імовірний роман з Лідією Таран. І зірки все частіше з’являлися разом на публіці та не приховували своїх почуттів, і поговорювали, що ведуча не просто стала новою коханою колеги, а буквально стали причиною його розриву з дружиною.

На той момент Андрій Доманський якраз знаходився в процесі розлучення з колишньою дружиною Юлією. У шлюбі з журналістом жінка народила хлопчика та дівчинку. Але тоді Андрій ще не був здатний надати усю батьківську любов своїм спадкоємцям, про що згодом говорив неодноразово.

А незабаром у його стосунках з Таран також сталося зміна: народилася дівчинка Василина.

Андрій Доманський показав, як виглядають його діти

Андрій Доманський показав, як виглядають його діти

Після рішення журналістки піти на танцювальне шоу стосунки пари зруйнувалися. Андрій Доманський довго не холостякував і закохався у жінку на ім’я Марина, яка на той момент вже виховувала сина і від минулого шлюбу. У цьому союзі Андрій ще двічі став батьком. І таким чином в нього число рідних дітей зросло до пʼяти, а також з’явився пасинок.

Тоді на особистій сторінці громадського в соціальній мережі Instagram неодноразово з’являлися кадри, на яких він показував, як проводить час з усіма спадкоємцями. Василина, коли подорослішала, почала самостійно спілкуватися з батьком, тому Лідія не була вимушена налагоджувати зв’язок з колишнім. А сам Андрій говорив про те, що намагається надолужити втрачений час, адже не так швидко зрозумів, як бути татом.

Де зараз знаходиться Доманський достеменно невідомо. Його дочка Василина проживає у Франції. Колишня дружина Юлія знайшла своє щастя з іншим, а Марина вказала, що знаходиться в Києві, але дана інформація може не відповідати дійсності, і імовірно, родина дійсно знаходиться в Прибалтиці, як про це пліткують.