Рубрики: Фото та відео
16.10.2024 22:05

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.
Поділитися

Леся Нікітюк працює на телебаченні вже більше 10 років. Свою кар’єру вона розпочала з гумору, і саме він часто підтримує її у найскладніші часи, а також стає вірним супутником в роботі.

Неможливо уявити, щоб Леся не послуговувалася жартами та своєю безпосередньою харизмою. Адже це її сутність, і за цю сутність її так сильно полюбив глядач.

Спочатку Леся довго працювала у форматі подорожей, а пізніше почала з’являтися у розважальних шоу, які знімалися здебільшого в студії. Час від часу вона повертається до своєї програми “Ле маршрутка”. І багато хто мріяв побачити її в романтичному реаліті шоу, але до цього справа так і не дійшла, застрягнувши на етапі жартів.

Леся Нікітюк показала, як виглядає без фотошопу і професійного світла

Тепер вже є високий шанс взагалі ніколи не побачити Нікітюк у ролі Холостячки, адже нещодавно Леся розповіла публіці про свій новий роман. Особистість обранця ведучої одразу розкрили, тому вона не стала робити з неї таємницю. Ними виявився захисник України Дмитро Бабчук. У зв’язку з цим публіка поділилася на два табори: одні вітали закохану пару, інші критикували.

Леся в свою чергу відкрилася з іншої сторони, адже підписники ще ніколи не бачили її у ролі чиєїсь обраниці.

Леся Нікітюк показала, як виглядає без фотошопу і професійного світла. Скріншот особистої сторінки зірки

Цікаво, що днями вона також показала, як виглядає без фотошопу, фільтрів та правильно виставленого освітлення. Лесі Нікітюк опублікувала ролик, в якому запрошувала публіку долучитися до благодійного збору, її засвітила риси обличчя, які зазвичай непомітні ні на екрані, ні ні в соцмережах.

Також складається враження, що на момент зйомки Леся була втомлена, адже синці під очима можна помітити навіть у зоні вилиць. Але завантажений графік у зірок та маленька кількість відпочинку – звична справа серед телезірок, про яку прекрасно знають глядачі.