Рубрики: Фото та відео
19.10.2024 11:56

Ні, це не Інна Білоконь: Андрій Данилко не став приховувати і показав свою реальну маму

Усі знають сценічну маму Андрія Данилка, але як же виглядає його справжня - знають одиниці - Світлана Іванівна народила сина, який став відомим і в Україні, і за його межами.
Поділитися

Андрій Данилко славиться своїм сценічним персонажем Вєркою Сердючкою і його мамою на сцені є Інна Білоконь, проте варто зазначити, що між ними насправді немає родинного зв’язку. Насправді справжня матір Андрія Данилка – Світлана Іванівна, була звичайною жінкою, яка працювала маляром. Батько співака був шофером і багато часу проводив на роботі і часто зловживав алкоголем.

Андрій Данилко виріс у Полтаві, в типовій для свого часу сім’ї. Його батько, хоч і мав добрі риси характеру, але під впливом алкоголю ставав агресивним, що призводило до численних конфліктів у родині. Данилко в одному із інтерв’ю згадував, як у дитинстві йому доводилося втручатися у сімейні сварки, викликаючи поліцію через ескалацію насильства.

Андрій Данилко показав, як виглядає його справжня мама

У житті Андрія Данилка були періоди великих випробувань, які він пройшов завдяки силі духу та підтримці матері. Коли Андрія батька не стало, його мати Світлана Іванівна, опинилася в складній ситуації. Вона залишилася єдиною годувальницею в родині, в якій росли двоє дітей. Щоб забезпечити їхнє життя, жінка працювала на заводі, беручи на себе кілька змін. Вона вкладала всю свою любов і сили в те, щоб надати дітям гідне майбутнє, незважаючи на труднощі.

З часом Андрій став відомим артистом і здобув популярність, однак незважаючи на свої успіхи, він не раз пропонував матері переїхати до столиці. Але Світлана Іванівна обрала звичне, спокійне сільське життя в скромному будинку, що аж ніяк не нагадував розкішні апартаменти зірки. Її цінності були простими – вона віддавала перевагу сімейному затишку над пишнотою.

Андрій Данилко показав, як виглядає його справжня мама

Зазначимо, що довгий час було невідомо про те, що його мати після довгої і важкої хвороби пішла з життя на 83-му році.