Рубрики: Фото та відео
19.10.2024 23:05

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі, не стримавши емоцій: все сталося через колегу

Ведуча новин Марічка Падалко не змогла стримати емоцій у прямому ефірі і дала їм волю на очах у гостей та глядачів. Все сталося через колегу.
Поділитися

Марічка Падалко — журналіст з величезним досвідом, фантастичними навичками та репутацією, яка розійшлася по усьому світу. Адже колись зірка потрапила у конфуз, який продемонстрував у рівень її професіоналізму. Знаходячись у максимально незручних умовах, вона продовжувала виконувати свої обов’язки і робила це блискуче.

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі через Буткевича

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі через Буткевича

Зараз Марічка Падалко також продовжує свою діяльність, хоча неймовірно переживає за свого чоловіка Єгора Соболєва, що 3 роки тому покинув пост народного депутата і став військовим.

Кожна зустріч з ним супроводжується сльозами. Адже вдома на чоловіка чекає не тільки кохана дружина, але і троє його дітей, які неймовірно сумують за батьком.

Але розплакалася нещодавно Марічка не через це.Так, у прямому ефірі ведуча звернулася до своїх колег та зізналася, що вимушена перервати тему, яку вони обговорювали, через вельми щасливу новину. На той момент стало відомо, що її колега Максим Буткевич повернувся з полону.

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі через Буткевича. Скріншоти з ефіру

Журналістка щиро посміхалася, але в якийсь момент всі присутні помітили, що її очі наливаються сльозами, які вона була вже не в силах стримати. Згодом вони потекли по щокам, а Марічка Падалко продовжувала посміхатися.

Присутні висловили сильне бажання побачити Максима, але заявили, що для початку необхідно завершити ефір, а потім вони матимуть можливість привітати Буткевича з довгоочікуваним поверненням додому.

Окрім того, журналісти в ефірі розповіли про те, як Максим працював у найнебезпечніших точках України та виконував свою роботу, не дивлячись на небезпеку для життя. Врешті-решт, його позбавили волі і великий проміжок часу він очікував обміну, який все ж таки для нього стався.