Рубрики: Фото та відео
20.10.2024 12:30

Заради коханої змінив професію: дружина Решетніка показала, на кого перетворився ведучий

Заради коханої Григорій Решетнік змінив професію. Дружина ведучого Христина показала, на кого перетворився зірка і чому. Все що близько до народу близько і сім'ї.
Поділитися

Григорій Решетнік та його дружина Христина — приклад того, що в шоу-бізнесі також є дуже міцні пари, які крізь усі незгоди крокують разом. Так, 2022-го публіка дізналася про велику кількість розлучень. Тоді стало зрозуміло, що до випробовування готові були далеко не всі.

Але ці двоє залишалися разом. Христина разом з дітьми евакуювалася на захід України до батьків, адже вона родом з Івано-Франківська. Туди ж Григорій евакуював своїх батьків з Миколаєва, і сам залишився з сім’єю. Ведучий мав можливість вивезти родину за кордон, адже являється багатодітним батьком, і сам міг втекти. Тим не менш, він зробив інший вибір.

Бабільше, чоловік розповідав, що дуже хотів повернутися в Київ, адже необхідно було заробляти на життя. Але діти вмовили його залишитися в батьків, адже сильно переживала за тата.

Дружина Григорія Решетніка показала, на кого перетворився ведучий

Дружина Григорія Решетніка показала, на кого перетворився ведучий. Архівне фото пари

Зараз все це позаду, і сім’я навіть подорожує. Зокрема, нещодавно Христина насмішила публіку свіжою публікацією соціальній мережі Instagram, заявивши, що її чоловік перетворився на дальнобійника.

“Гріша —дальнобійник. І ще одна професія в копілочку”

Дружина Григорія Решетніка показала, на кого перетворився ведучий. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що минулого року Григорій потрапив у скандал через свій виїзд за кордон. Тоді зірка поїхав по роботі в Італію, але захопив разом із собою дружину та дітей, які залишалися в Європі ще приблизно місяць. Телеведучий вже одразу повернувся додому та брав активну участь у зйомках.

Цього року Христина здебільшого їздила на відпочинок з дітьми сама, але в цьому є пояснення: літній сезон для Григорія у плані зйомок був вельми гарячим, адже його графік був надзвичайно завантажений.