Рубрики: Фото та відео
21.10.2024 13:01

Так ось, як виглядає його брат: 43-річний Притула показав, з ким провів все своє дитинство

Шоумен Сергій Притула ще з молодих років є достатньо медійною людиною, на відміну від його рідного старшого брата Василя - хто він і чим займається?
Поділитися

Сергій Притула народився у місті Збараж, що розташоване в Тернопільській області. Він часто згадує про своє рідне місто та близьких людей, зокрема про свого старшого брата Василя.

Сергій підтримує близькі та теплі відносини з всією родиною. Він завжди публічно вітає матір із днем народження і відкрито пишається досягненнями брата. Василь Притула розпочав нове життя, залишивши свою професійну діяльність адвоката, як тільки розпочалось повномасштабне вторгнення, адже чоловік вирішив стати на захист країни після 24 лютого 2022 року. Він брав участь у бойових діях на Київщині, демонструючи відвагу та патріотизм.

Сергій Притула показав, як виглядає його рідний брат

Незважаючи на активну волонтерську діяльність Сергія, його брат не скористався його впливом, і навіть не звертався за допомогою щодо отримання обмундирування. Все, що було необхідно для захисників, Василь діставав самостійно. Сергій, у свою чергу, все одно вирішив допомогти та віддав бус, який раніше використовувався у проєкті “Вар’яти-шоу”, для потреб армії.

Старший брат Притули спочатку виконував важливу роль у забезпеченні підрозділу, до якого був прикріплений. Пізніше, наприкінці березня 2022 року, коли точилися запеклі бої за Ірпінь, Бучу та Гостомель, він на добровільних засадах вирішив приєднатися до одного з військових підрозділів. У ході служби Василь мав можливість працювати в команді з двома снайперами, що підкреслювало його професіоналізм та відданість.

Сергій Притула показав, як виглядає його рідний брат

Відомо, що Василь є адвокатом і вже встиг повернутися до своєї основної діяльності. За словами Сергія, він завжди тримає руку на пульсі, і якщо виникне потреба, знову готовий вирушити на фронт.