Рубрики: Фото та відео
22.10.2024 12:45

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.
Поділитися

Популярна українська акторка Ксенія Мішина стала для багатьох своїх співвітчизниць справжнім прикладом та натхненням, адже вона, будучи колись вагітною, не стала терпіти до себе поганого відношення, порвала з батьком малюка і повернулася до батьків. Пройшло не так багато часу і вона змогла побудувати успішну акторську кар’єру, і це попри те, що в неї майже ніхто не вірив.

Зараз вона самостійно виховує свого сина Платона, ні на кого не сподівається, і нікого не чекає, а насолоджується життям, досягає нових висот, ставить перед собою нові цілі, а також виховує свого спадкоємця справжнім джентельменом.

Користувачі не припиняють робити артистці компліменти на рахунок її виховної роботи та зв’язку з сином, який вона змогла побудувати за ці роки.

Ксенія Мішина розповіла про поповнення в її родині

Ксенія Мішина розповіла про поповнення в її родині

Декілька років тому Ксенія Мішина повідомила, що змогла здійснити свою мрію та придбати розкішну квартиру. Пізніше в сім’ї з’явився песик. Але це ще не все. Нещодавно на Ксенію чекало дуже неочікуване поповнення у вигляді маленької пташки, яка потрапила до приміщення.

Ксенія Мішина розповіла про поповнення в її родині

“Зайшла додому, а тут в мене новий член родини”, – написала зірка.

Акторка розгубилася і не знала що з цим робити, але насправді вихід лише один — випустити пташку на волю.

Цілком можливо, що гостя затримається на деякий час, але згодом все ж таки полетить у вільне небо.

Нагадуємо, днями приятель акторки Слава Дьомін дав ексклюзивний коментар на рахунок стосунків з нею та розповів, що виявляється пропонував Ксенії зустрічатися, але отримав відмову. Вона в свою чергу здебільшого опиралася на фінансову складову стосунків. Журналіст зізнався, що оплачував тільки їхні походи в кафе, а у його подруги були абсолютно інші погляди на те, якими мають бути стосунки.