Рубрики: Фото та відео
22.10.2024 13:48

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.
Поділитися

З самого початку Камалія обрала для своєї сім’ї публічний образ життя. В світ вона завжди виходила із матір’ю Інною Петрівною, пізніше з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром, а ще пізніше з дочками Арабеллою та Мірабеллою.

Рідні часто беруть участь у зйомках кліпів співачки, охоче з нею виходять на червоні доріжки, світяться у її акаунті в Instagram. І хоча не так давно стало відомо про розлучення співачки з її чоловіком, з яким вона була разом більше 20 років, він все одно завжди фігурує в її блозі.

До мільярдера Камалія ставиться з великою повагою ніжністю, і не дивлячись на охолодження їхніх взаємин, підтримує його усіма можливими способами.

Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним

Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним

І варто відмітити, що він на даний момент поки що єдиний коханий артистки, про якого було відомо публіці.

А познайомилися вони найбанальнішим чином – на вечірці. Після знайомства зі співачкою мільярдер запросив її виступати на його приватному заході, а пізніше почав залицятися.

Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним

На той момент артистка була сконцентрована на своїй кар’єрі, і заміж зовсім не збиралася. Тому бізнесмен прийняв рішення заманити її в Пакистан, де зробив для неї церемонію одруження справжнім сюрпризом. До останнього співачка не здогадувалася, що насправді на неї чекає.

Згодом на пару чекало справжнє випробування, адже співачка намагалася стати матір’ю впродовж 10 років, пережила операцію в Сполучених Штатах Америки і врешті-решт наважилася на процедуру штучного запліднення.

Вже коли дівчата досягли підліткового віку мільярдер розповів, що виявляється ніколи не наполягав на народженні спадкоємців, і це була мета його дружини. Він вже її підтримував в усьому, був готовий проходити різні обстеження та не покидав її на цьому шляху.