Рубрики: Фото та відео
22.10.2024 20:29

Змінила зачіску та одяг: як виглядає 67-річна Оксана Білозір після того, як схудла на 15 кг

Оксана Білозір вражаюче виглядає на свій вік, але цьому є і її велика заслуга, адже співачка постійно слідкує за собою - як зараз виглядає артистка?
Поділитися

Народна артистка України Оксана Білозір вразила своїх прихильників новим виглядом під час інтерв’ю з журналісткою Еммою Антонюк. Вона з’явилася на камеру в елегантній білій сукні, що доходила до колін, синьому піджаку і світлих босоніжках на підборах. Образ доповнював яскравий макіяж з акцентом на губи та стильна зачіска.

67-річна артистка привернула увагу всіх глядачів і коментатори зазначили, що вона виглядає набагато молодше за свій вік. Раніше Білозір ділилася своїми секретами краси, включаючи методи, які допомогли їй скинути 15 кг, тож не дивно, що співака так розкішно виглядає.

Оксана Білозір показала, як змінилась після схуднення

В ексклюзивному інтерв’ю зірка розкрила, як підтримує молодість і привабливість. Вона зазначила, що дотримується принципів здорового харчування, віддаючи перевагу корисній їжі і зменшуючи обсяги споживання.

Артистка підкреслила, що її раціон став більш стриманим: вона вживає лише корисні продукти, а в разі їх відсутності взагалі може не їсти. Також Оксана зізналася, що знаходить смак у воді. Завдяки всім цим “трюкам” їй вдалося скинути 15 кг за півроку.

Оксана Білозір показала, як змінилась після схуднення

Також Оксана Білозір щодня намагається пройти десять тисяч кроків. Вона має особливу пристрасть до природи, тож під час пішої прогулянки насолоджується моментами гармонії, тиші та спокою, які дарує їй навколишнє середовище. Для неї не існує поганих пір року, оскільки вона з однаковою любов’ю ставиться як до осені, так і до зими.

Оксана може підійти до дерева, обійняти його і стояти в такому положенні досить довго, або ж просто сидіти, спершись на його стовбур. Їй подобається лежати на траві, відчуваючи єдність з природою. Ці моменти допомагають їй відпочивати і відновлювати сили. Саме це наповнює артистку і дозволяє їй виглядати значно молодшою за свій вік.