Рубрики: Фото та відео
22.10.2024 20:54

Наталія Могилевська показала, яку домівку подарувала дочкам: так жити мріють всі

Наталія Могилевська півроку тому зізналася, що стала матір'ю двічі та має двох прийомних дочок. Але яку домівку вона насправді подарувала своїм спадкоємицям?
Поділитися

Наталія Могилевська присвятила 30 років в своїй сценічні кар’єрі. І лише 3 роки з них пішли на дітей та сім’ю. Так, рік тому артистка вперше зізналася про те, що в неї з’явилися прийомні дочки. Мова йде про двох прекрасних дівчат на ім’я Софія та Мішель.

Наталія Могилевська показала, в якому будинку живе з дочками

Наталія Могилевська показала, в якому будинку живе з дочками

Вони — рідні сестри, і Наталія Могилевська зовсім не очікувала, що удочерить одразу двох. Спочатку артистка познайомилася з молодшою, і одразу захотіла її забрати. Пізніше вона дізналася, що в неї є старша сестра, яка увесь цей час піклувалася про дівчинку, і не думала двічі.

Наталія Могилевська показала, в якому будинку живе з дочками

Тепер на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються кадри, на яких вона показує, яку домівку подарувала дітям. На знімках дівчата проводять час на газоні, насолоджуються гортензіями та трояндами, весело проводять час біля будинку.

Наталія Могилевська показала, в якому будинку живе з дочками

У них є свої кімнати, і вони великі та просторі. Зокрема, Наталія Могилевська навіть якось показувала, як маленька Софія збирається після новини про те, що вони їдуть на Чорне море. Немає сумнівів, що цей будинок став справжнім домом для обидвох. Зокрема Могилевська зізналася, що Мішель знову відчуває себе дитиною і проживає правильні для підліткового віку речі.

А Софія дуже прив’язалашся до своєї прийомної мами. І дівчинка зовсім не ховає своєї любові до співачки.

Нагадуємо, що вперше про материнство артистка публіка дізналася після новини в соціальних мережах про те, що її бачили в Києві разом з маленькою дівчинкою, яка зверталася до неї як до матері. Тоді фанати припустили, що Наталія Могилевська таємно народила. Вона в свою чергу через декілька місяців зробила сюрприз шанувальникам у новорічну ніч, розповівши всю правду.