Рубрики: Фото та відео
23.10.2024 19:00

Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко: він з нею гастролював, а вони росли

Арсен Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко, а від першої дружини, якій не був вірний. Він гастролював з коханою, а вони дивилися на нього по телевізору.
Поділитися

Популярний український виконавець Арсен Мірзоян остаточно змінив своє життя, коли взявся змагатися за перемогу у вокальному проєкті на 1+1. Навряд його сім’я здогадувалася, що це стане кінцем, адже зірка одразу захопився своєю зірковою колегою Тонею Матвієнко, дочкою Ніни Митрофанівни Матвієнко.

У своєму інтерв’ю співак зізнався, що спочатку намагався не квапити події та почекати, поки закоханість пройде, адже на кону стояла родина. Коли вокаліст та його колега рушили разом на гастролі вже ні в кого не було сумнівів, що закрутився роман.

Арсен Мірзоян показав, як виглядають його старші діти

Арсен Мірзоян показав, як виглядають його старші діти

Після повернення Арсен повідомив дружині, що хоче розлучитися. За офіційною версією, виконавець не став ділити з нею майно, і залишив все їй та дітям. Як відомо, у співака зростає двоє хлопчиків від минулого шлюбу.

Попри те, що колишня дружина Арсена так до кінця і не пробачила, діти часто їздили разом з батьком та мачухою на відпочинок і неодноразово потрапляли у кадри, які потім публікувалися обома зірками на особистих сторінках соціальній мережі Instagram.

Зараз Арсен Мірзоян — багатодітний батько, адже Тоня народила йому дочку Ніну, яка отримала ім’я на честь своєї легендарної бабусі. Окрім того, у співака з’явилася падчерка Уляна. За словами Тоні Матвієнко, дівчина хотіла жити зі своїм рідним батьком, але коли Арсен Мірзоян вступив на поріг їхнього будинку, вона одразу захотіла повернутися.

Хоча Ніна Митрофанівна була проти цього роману, врешті-решт зятя прийняла і навіть полюбила. У своїх інтерв’ю вона часто говорила, що ставиться до нього як до рідного сина, а тому сварки вдома в них також були як у рідних.

Зараз вже в будинку проживає лише четверо людей — Петро Гончар, Тоня Матвієнко, її чоловік Арсен та дочка Ніна. Уляна з’їхала, а Ніна Митрофанівна рушила у вічність.