|
05.03.2023 15:51

“Зовсім як лялька Барбі”: Алла Пугачова здивувала шанувальників своїм першим весняним знімком (ФОТО)

Алла Пугачова так Максим Галкін живуть в еміграції вже більше року. Зірки на початку 2022-го публічно засудили війну та покинули російську федерацію. Новим місцем для проживання артисти, за чутками, обрали Кесарію. Там у легенди російської естради нібито є розкішний маєток, який тепер служить їй рідним домом.

Алла Пугачова здивувала фанатів першим весняним знімком

За ці 12 місяців навколо родини ходили найрізноманітніші чутки. Подейкували і про арешт Галкіна, і про важку хворобу Примадонни. Однак родина здебільшого усе це спростовувала, підкреслюючи, що в них все добре.

Алла Пугачова здивувала фанатів першим весняним знімком

Ба більше, нещодавно Алла Борисівна вирішила потішити своїх найвірніших фанатів весняним фото. Зірка зробила селфі, оприлюднила його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а у дописі до публікації дозволила весну.

Звісно, користувачі мережі одразу ж звернули свою увагу на молодий вигляд артистки. Хтось почав звинувачувати її у використанні фотошопу, а хтось щиро засипав компліментами.

Алла Пугачова здивувала фанатів першим весняним знімком

На кадр відреагувала і старша дочка співачки Христина Орбакайте, яка підтримала матір та її взаємодію з фанатами. Алла Борисівна на цей раз дуже доброзичливо відповідала своїм шанувальникам, а от на хейтерів, мало того, що не звертала уваги, але і навіть не стала їх видаляти їх коментарі, дозволяючи їм демонструвати свою злість та небажання бачити Примадонну.

Окрему увагу варто звернути на макіяж зірки, який був виконаний унюдових тонах і ідеально їй підійшов.