|
10.03.2023 13:59

В образі Total Black: зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Соронару показала фото з її бойфрендом-британцем

Автор: Юлія Ящук

Відомо, що обранцем Ірини став британець, на ім’я Ріс. Він представник іншої країни, але дуже любить нашу Україну й з коханою познайомився саме у Києві.

Зірка “Жіночого Кварталу” розповіла, що вперше вони зустрілися випадково, в закладі столиці. Почали спілкуватися, а потім обмінялися своїми соціальними мережами. Ірина зазначила, що була без мейкапу, в окулярах та якійсь розтягнутій майці, тому точно не була налаштована на лад знайомств.

На початку повномасштабного вторгнення зізнається, що вдячна коханому за підтримку, адже не уявляє, як вона впоралася самотужки без належної моральної допомоги. Він став для неї справжньою опорою та надійним плечем. В такій ситуації проявив себе, як справжній люблячий чоловік.

Так, у соціальній мережі Instagram акторка поділилася новою світлиною зі своїм бойфрендом-британцем. На фото постали навіть в одній колірній гамі, все в чорних, стриманих тонах.

Ірина Сопонару поділилася світлиною зі своїм коханим

Ірина Сопонару була вдягнена у повністю чорну, довгу сукню. Доповнити образ вирішила прикрасами на руці, а саме годинником та срібним браслетом. Обранець жінки одягнув чорну футболку, шорти, невелику сумку-бананку бренду “Nike”, чорно-білі кросівки та довгі шкарпетки.

Справжнє кохання здатне пройти через будь-які труднощі. Важливо вміти слухати, поважати одне одного, підтримувати у складний час. Саме надійне плече Ріса стало для Ірини рятувальним у необхідний момент.