|
16.03.2023 14:48

Дружина Романа Сасанчина показала на своїх нігтях антитренди манікюру 2023: нарощений квадрат з блискітками

Кожна молода дівчина має власний стиль, смак та вподобання у виборі одягу, макіяжу, зачіски та загалом свого образу. І це зовсім не залежить від трендів моди, адже вони щосезону змінюються та диктують жінкам свої правила, а от слідувати ним чи ні, вже кожна вирішує для себе сама. Тому часто можна зустріти дівчат, які не надто сприймають нові тренди та все ж таки залишаються вірними своєму вибору та смаковим вподобанням.

Іванна Сасанчин

Так, наприклад, дружина Сасанчина молода дівчина, яка слідкує за модою, дуже стильно одягається та слідкує за стильними новинками. Але в чомусь Іванна залишається вірною собі. Тому, днями дівчина показала манікюр, який є не самим трендовим варіантом цієї весни – нарощений квадрат з блискітками.

Своє модне оновлення дружина Романа показала свій манікюр, який не є стильним, але виглядає акуратно та досить симпатично. І дівчині взагалі все одно, відповідає це новомодним трендом, чи ні. Головне для жінки, щоб їй подобалось те, як вона виглядає та сприймала в собі абсолютно все.

Манікюр Іванни

Тож, не завжди важливо відповідати моді, головне не гнатися за тим, що не зможе відповісти вашим особистим вподобанням, тому не завжди мода – це добре, іноді важливіше не зраджувати собі, і це стосується не лише одягу чи стилю, а загалом своїх бажань та трендів світу.

Оскільки Іванна дівчина з характером, вона завжди обирає себе та свої вподобання, так вийшло з манікюром, який вона зробила днями, це демонструє не лише її смак, а ще й характер та волю дівчини, тобто те, яка вона в житті, та як приймає рішення.