|
22.03.2023 00:19

Вони зекономили на шампуні від Гордона: лисі українські зірки – Влад Яма, Потап, Слава Дьомін та Кошовий

Зачіска невід’ємний атрибут образу кожної людини. І тут важливо розуміти, що будь-яка зачіска справляє неабияке враження, навіть лисина. Чимало чоловіків віддають перевагу гладенькій голові, аніж об’ємній шевелюрі. У кожного на це свої причини: такий варіант зачіски більше пасує, суттєва економія на засобах по догляду за волоссям або елементарно так зручніше у побуті.

А чому усім відомі лисі українські зірки обрали подібну зачіску читайте далі.

Це не я так вирішив, це природа так вирішила

Український ведучий Слава Дьомін поділився з фанатами причиною чому вже багато років поспіль носить лисину. Як виявилось, це було не рішення, а вимушений крок. Чоловік розповів, що в двадцять два роки він помітив, що волосся стає все менш густим, а лисина починала просвічуватись. Слава Дьомін зізнався, що це був його величезний комплекс, якого він всім серцем хотів позбутися.

Проте з часом він вирішив повністю прибрати волосся, і такий варіант ведучому припав до душі. Тепер кожен свій день чоловік починає з гоління голови, що займає, за його словами, не більше трьох хвилин.

Архівне фото Слави Дьоміна із волоссям

Все заради ролі

На що ви готові заради ролі в мініатюрі? От український гуморист Євген Кошовий наважився на кардинальну зміну іміджу — підстригтись під нуль. В одному з інтерв’ю комік розповів, що в далекому 2001 році його товариші по команді запропонували поголитись заради двох ролей. Євген Кошовий погодився на цю авантюру, втім зіграти ці ролі у нього не було змоги. Попри це, гумористу так сподобалась зачіска, що він вирішив її залишити назавжди.

Євген Кошовий підстригся налисо через роль у мініатюрі

Так і не дочекався

Відомий танцюрист та хореограф Влад Яма з’явився перед прихильниками без волосся під час зйомок першого сезону “Танцюють всі”. До цього чоловік все життя ходив із об’ємному шевелюрою. Ба більше, в одному з інтерв’ю Влад Яма зізнався, що хотів відростити довгий хвостик, однак не дочекався поки відросте волосся й поголився.

Влад Яма передумав відрощувати хвостик

Зіпсував волосся

Співак та продюсер Потап вже багато років не розлучається із улюбленою зачіскою — лисиною. Втім для фанатів і досі залишається загадкою причина, чому чоловік не відрощує волосся. Коли Потапу виповнилось 40 років, він опублікував на своїй сторінці в Інстаграм відео, у якому декламує смішний вірш про себе. В одному із рядків співак згадав, що в молодості часто фарбував волосся і тому воно сильно зіпсувалось. Правда це, чи просто жарт — фанатам залишається лише здогадуватись.

Потап зіпсував волосся фарбою