|
11.04.2023 17:12

Друге підборіддя, брилі та червоне обличчя: Слава Камінська вразила змінами у зовнішності (ФОТО)

Ще декілька років тому колишній чоловік знаменитої української виконавиці Слави Камінської Едгар Камінський заявив, що розлучився з нею через її захоплення пластичною хірургією. Слава ніколи не приховувала, що багато чого змінила в собі і дуже задоволена результатом.

Слава Камінська показала, як виглядає із зайвими кілограмами

Навпроти сама Камінська вважала, що розставанню посприяли фактори пов’язані з психологією, а також жінки-родички зі сторони самої Слави. У пари залишилося двоє дітей, і подружжя знаходиться у прекрасних взаєминах: разом відпочивають, гуляють та підтримують зв’язок.

Слава Камінська показала, як виглядає із зайвими кілограмами

Здавалося б настільки цінуюча естетичність та вроду артистка ніколи не дозволила б собі набрати зайву вагу. Однак, у реальному житті все зовсім інакше. Після еміграції до Нідерландів Слава зізналася, що вона стала більшою, і тепер думає, як позбуватися ваги.

Однак, і на цьому артистка не зупинилася. Нещодавно Камінська продемонструвала, що не боїться показувати себе підписникам у різному вигляді. Співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram своє фото, на якому показалася з другим підборіддям, червоною шкірою та помітними брилями.

Але якщо зазирнути в карусель, то можна помітити, що Слава просто експериментувала з фоторедактором і вирішила показати, як буде виглядати, якщо набере зайві 20-30 кілограмів.

Нагадуємо, після початку повномасштабної війни в Україні Камінська евакуювалася разом з дітьми за кордон. Для життя артистка обрала Нідерланди. Але вже зовсім скоро вона зізналася, що жити там їй дуже важко.

Перш за все, рівень життя у місцевих інший, а тому для українки ціни здавалися космічними. По-друге, Слава звикла, що з вихованням дітей та прибиранням їй допомагають хатні робітниці, чого в еміграції вона собі дозволити звісно не могла. Тим паче, що доходів не було, так як концертів та корпоративів у Камінської немає. Зараз вона активно їздить до України і навіть займається творчістю.