|
19.04.2023 14:03

“Тіна Кароль, це ти?”: Аліну Гросу після переїзду в США сплутали з українською поп-дівою (ФОТО)

Аліна розпочала свою кар’єру ще бувши маленькою дівчиною, яка просто співала, танцювала й навіть не думала про якусь популярність чи зірковість. Можливо саме через такі самовіддачу вона й стала улюбленицею українців. А діти вони взагалі не звертають уваги на гроші, статус чи ще якісь матеріальні речі. Саме тому вони і є більш щирими ніж дорослі.

Аліна Гросу

Але настав такий період, коли Аліна вирішила закінчити свою кар’єру, це стало для всіх досить неочікувано. Але річ в тому, що дівчинка просто втомилася від свого надто активного ритму життя й захотіла присвятити себе навчанню. Так, довго Гросу не з’являлась на інформаційному просторі. Але коли дівчина здобула акторську освіту, то знову вирішила стати частиною українського шоу-бізнесу.

Таким чином Гросу почала з’являтися в українських серіалах та кіно, і варто сказати, що Аліна не лише гарна співачка, а ще й акторка. І з тих самих пір Гросу отримала нову хвилю популярності. Й поціновувачів її творчості почало цікавити ще й особисте життя артистки.

І у шоу-бізнесі є така історія, що деяких артистів починають порівнювати одне з одним. Невідомо, чому так стається, але все ж таки від цього не втекти. Так, наприклад, днями Аліна виклала фото, на якому її сплутали з українською поп-дівою Тіною Кароль. Мовляв, волосся, фігура й загальний образ дуже нагадує зірку.

Коментарі під фото Аліни

Про це молодій артистці написали прихильники у коментарях, на що сама дівчина досить іронічно відповіла, що їй залишається лише нафарбувати губи червоним, аби повністю перевтілитися в образ Кароль.