|
19.04.2023 15:45

Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Іван Іванчук показав свою кохану: тендітна і стильна дівчина

Автор: Юлія Ящук

Головний проєкт про кулінарію “МастерШеф” дає великий поштовх до високої самореалізації кухарям, які беруть участь у шоу. Вже багато років поспіль глядачі спостерігають, як народжуються нові таланти на відомій світовій кухні.

Іван Іванчук став учасником нового сезону “МастерШеф. Професіонали-4”. До участі в шоу чоловік працював бренд-шефом у чотирьох кафе в Чернівцях. Проте розповів, що мріє заявити про себе на більшу територію, чим рідне місто. Прагнув довести всім та спершу собі, що являється не просто кухарем, а справжнім професіоналом своєї справи, який вже має багато знань та усіляко розвинений в галузі приготувань смачних та незвичайних страв.

Відомо, що у 2017 році Іван закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”, тому з впевненістю можна стверджувати, що професію обрав за покликом серця та власним побажанням. Неодноразово мав досвід участі у кулінарних фестах. Проєкт на СТБ “МастерШеф” – це нова сходинка в його професійній діяльності.

Іван Іванчук показав свою кохану дівчину

Ніяка кар’єра не зможе замінити рідну та кохану людину поруч. Івану пощастило, адже крім улюбленої справи життя, має дівчину, яку показав у своєму Instagram-блозі. На світлині закохані обіймалися та виглядали досить щасливими. Навіть візуально вони дещо схожі між собою.

Також на сторінці Іванчука можна побачити багато корисного контенту, наприклад, смачні рецепти, які стануть у пригоді кожному та цікаві дописи про його буденне життя.