|
23.04.2023 22:56

Як виглядає єдина онучка Софії Ротару: довгонога модель-поліглот з аристократичними рисами обличчя

Онучка Софії Ротару Соня Євдокименко нечасто з’являлася на українських екранах. І тим не менш, зіркова бабуся ніколи не ховала свою спадкоємицю від чужих очей.

Як виглядає єдина онучка Софії Ротару

Як виглядає єдина онучка Софії Ротару

Софія — молодша донька єдиного сина Софії Михайлівни Руслана. Красуня отримала блискучу освіту у Великобританії, розмовляє англійською, французькою, українською, російською. І хоча життя в Європі дало прекрасний старт для дівчини, вона прийняла рішення продовжувати йти до своєї мети вже в Сполучених Штатах Америки, куди переїхала декілька років тому.

Зараз Соня живе у Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Євдокименко працює моделлю а також навчається у коледжі, де вивчає дизайн. Свого часу дівчина намагалася підкорити сцену і виконала декілька композиції, але шоу-бізнес їй не підійшов.

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею

Також красуня активно веде власний мікроблог в соціальній мережі Instagram, де розповідає про життя за кордоном, ділиться своїми знаннями щодо краси а також тішить око професійними знімками на вулицях міста.

Тривалий час пліткували про імовірне весілля Соні з її бойфрендом Денисом, однак бабуся спростувала дану інформацію, заявивши, що її спадкоємиця занадто юна, щоб думати про заміжжя. Євдокименко часто відвідує Україну, здебільшого приїжджаючи у гості саме до Софії Михайлівни. Але після початку повномасштабної війни дівчина жодного разу не приїжджала в Київ. Візиту не було навіть після новини про те, що померла її бабуся Людмила.

Нагадуємо, що на початку повномасштабної війни в Україні родина Софії Ротару потрапила у гучний скандал у зв’язку зі спробою Руслана та Анатолія Євдокименко покинути країну незаконним чином. Чоловіків арештували під час перетину кордону на саморобному плоту. Наступного дня їх відпустили і до сьогодні невідомо, яке покарання вони отримали за порушення. Але Анатолію вдалося покинути Україну вже через декілька місяців про що він повідомив сам у своєму блозі.