|
24.04.2023 13:41

Настя Каменських показала, як виглядає з самого ранку: тільки-но відкрила очі, розпатлана і без макіяжу

Шаленим успіхом у шоу-бізнесі Настя Каменських зобов’язана та тільки вокальному таланту та якісному продюсуванню, але й розкішним зовнішнім даним. Тільки-но красуня з’явилася на екранах, глядачі вже не змогли її забути: пишне кучеряве волосся, незабутня фігура, зріст та стан, хижий погляд — усе це створило надзвичайно успішний образ, який увійшов у серця шанувальників.

Настя Каменських показала, як виглядає з самого ранку

Звісно, Настя Каменських не з чуток знає, як важливо тримати себе у формі та добре виглядати. Публіка має властивість бути вибагливої та вельми критичною.

Настя Каменських показала, як виглядає з самого ранку

Однак, останні декілька років Настя Каменських намагається слідувати останнім трендом, які задають Сполучені Штати Америки та Європа. А вся справа в тому, що в моду входить щирість та натуральність. Блогери показують, як вони виглядають насправді — без фільтрів та макіяжу, зірки демонструють недовершеності своєї фігури та шкіри, тощо.

Ще декілька років тому Настя Каменських показала себе у найбільшій вазі, яка у неї була, а нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, яке зробила зранку, одразу після сну. У кадрі Настя постала з справжньою шкірою, нерозчесаним волоссям та заспаним поглядом.

До критики від підписників Настя Каменських вже звикла, а тому на неї взагалі ніяк не реагує. Натомість знайшлася велика кількість користувачів, яким навпаки сподобалося побачити знаменитість саме такою.

Нагадуємо, що після повернення Насті Каменських в Україну мережу і поповзли чутки про її вагітність. Однак співачка поквапилася пояснити, що таке враження склалося через округу фігуру. Зірка набрала вагу і має складнощі з тим, аби її скинути. Тим не менш, зараз артистка активно займається саме цим: Настя Каменських постійно приділяє час спорту та робить усе необхідне, щоб привести свою фігуру у порядок. На даний момент вона не активно ділиться новими знімками, але після хвороби голосових зв’язок робить це частіше.