|
01.05.2023 14:24

Безрозмірні речі чорного кольору: стиль вагітної Насті Каменських допомагає приховувати очевидне

Каменських стала популярною ще у свої юні роки, коли просто вирішила спробувати прийти на кастинг, де Потапенко обирав для себе співачку у дует, аби трохи змінити напрям своєї творчості. І тембр Насті виявився дуже відповідним для його задумки. Саме тому, вони гарно зійшлися в тандемі й стали однією з найпопулярніших дуетів України.

Настя Каменських

Гурт “Потап і Настя” з кожним роком набирав оберти й ставав незамінним в українському шоу-бізнесі. Та між ними завжди були якісь іскри, принаймні це завжди помічали слухачі, а от самі артисти весь час казали, що між ними нічого немає.

Та врешті решт  в 2016 році все таємне стало явним, і тоді випливли подробиці роману Насті й Потапа. І от коли вони вже офіційно оголосили про своє весілля, все стало на свої місця. І варто сказати, що до 2022 року в їхніх стосунках не було жодних натяків на проблеми чи конфлікти. І це все спровокувало чутки про вагітність співачки. Дивно, але чомусь саме під час розлуки Насті й Потапа вибухали чутки про те, що вони очікують дитину, але не разом.

Проте згодом вони обидва вийшли на зв’язок та стало відомо, що жодних сварок та розставань у плани зіркової пари не входило. А от щодо вагітності чутки здебільшого перебільшені. Настя не чекає поки малюка, інакше з того часу вона вже б двох встигла народити. Але все ще є підозри у прихильників, оскільки артистка останнім часом носить дуже вільний одяг.

Наприклад, навіть останнє фото у профілі Каменських в стилі оверсайз. Зірка одягнула все чорне та велике. Звісно тут виникають думки про те, що вона приховує округлий животик. Але не варто забувати, що зараз дуже модний одяг в стилі оверсайз, який приховує все та є дуже вільним.