|
07.05.2023 14:13

Настя Каменських подарувала маленькому хлопчику незабутні емоції на сцені – інстинкти матусі нікуди не подіти

Автор: Юлія Ящук

Турбота про своє крихітне маля й ту любов, яку навзаєм потім отримаєш, ні з чим не порівняти. В зірковому шлюбі Насті Каменської та Олексія Потапенка наявне щире кохання, повага, підтримка, але не вистачає тільки єдиного – підкріплення міцного союзу спільним малям.

Настя додала, що поки збільшення в їхній родині не відбулося, бо з приводу цього на просторах Інтернету шириться багато безглуздих пліток. Вона вдячна за переживання, коментарі її прихильників, але наразі вона не вагітна. Вони з Потапом дуже хочуть дітей, але коли це відбудеться – питання часу та робота долі.

Настя Каменських з чоловіком Потапом

Проте артистка неодноразово демонструє свою увагу до інших дітлахів, тому вже можна припустити, як вона буде любити та берегти своїх власних. Остання подія стала цьому підтвердженням.

Настя Каменських подарувала маленькому хлопчику незабутні емоції на сцені

У своєму блозі в Instagram співачка подякувала за незабутній концерт в Кременчуку та теплу зустріч з усіма, хто того дня розділив всі емоції разом. На відео зірка показала, як виконала пісню “Ой у лузі червона калина” з хлопчиком  прямо на сцені. Настя ніжно обійняла свого маленького фаната та продовжила виконувати славнозвісний хіт в підтримку Україні.

Каменських отримала багато приємних коментарів та позитивних відгуків за гарний спів, її посмішку та справжність. Гадаємо, що і маленький хлопчик запам’ятає той момент на все своє життя.