|
08.05.2023 17:13

“Коханка” нічого не змінила: Каменських вразила публічним зізнанням про Потапа на тлі чуток про розлучення

2022-й та 2023-й роки напевно стануть найбільш скандальним періодом у кар’єрі знаменитого українського репера та продюсера Потапа. Чоловік вивіз свою родину незадовго до початку повномасштабної війни. Разом з дружиною Настею Каменських, рідною матір’ю та тещею він намагався перечекати складні часи за кордоном. Але проходили місяці, і до зірки почали з’являтися питання у аудиторії.

Настя Каменських зізналася Потапу в коханні на тлі чуток про їхнє розлучення

Настя Каменських зізналася Потапу в коханні на тлі чуток про їхнє розлучення

Врешті-решт, на батьківщину повернулися і співачка, і продюсер. За офіційною версією, Потап відтягував свій візит до України через стан здоров’я. Спочатку він захворів на корона вірус, а потім мав параліч обличчя. Але в Києві він не затримався, і після закінчення зйомок знову виїхав. Пісня про волонтерів не принесла йому очікуваного успіху. Навпаки, композицію жорстко розкритикували і в шоу-бізнесі, і серед аудиторії. Пізніше екс-підопічна Потапа Євгенія Горда публічно звинуватила його у неетичній поведінці та зрадах дружині.

Скандальні висловлювання на адресу своєї родини подружжя не коментувало. Тим часом плітки про їхнє розлучення наростали сніжним комом. Пара тривалий час знаходилася в розлуці, майже не взаємодієла на публіці, не створювала спільного контенту і поводилася так, ніби їх не об’єднує нічого. І лише нещодавно обидва розвіяли плітки. Спочатку Потап спростував інформацію, яку надавали його екс-підопічна, а також ніжно привітав кохану дружину на відстані. А нещодавно і Настя Каменських аублічно зізналася у коханні своєму чоловіку.

Артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхнє спільне фото, у дописі до якого неймовірно ніжно та романтично заговорила про почуття до свого обранця.

Такий жест неабияк потішив фанатів, а також вгамував їхню тривогу.

Нагадуємо, що не так давно Настя Каменських давала ексклюзивний коментар стосовно своєї вагітності і заявила, що вони з чоловіком самостійно розберуться з питанням, таким чином проявивши роздратування на увагу публіки до її бездітності.