|
09.05.2023 19:46

39-річний Григорій Решетнік зібрав трьох дітей, двох племінників, маму, тата і сестру: де дружина Христина?

Родина Христина та Григорія Решетніків просто зразковий приклад сімейних стосунків та цінностей, які мають саме вони. І ці цінності й сімейні традиції надихають інших ставати кращими у стосунках та у родині. Для Григорія і Христини їхні стосунки це норма, але заради них вони багато працюють, адже родина це непросто. Особливо, коли у вас троє дітей. Звичайно багато конфліктів, суперечок та непорозумінь. Але як колись казала Христина, вони хочуть зберегти те, що будували роками.

Родина Решетнік

Для кожної людини, яка має кохану людину важливо бути щасливим з нею, оскільки це й є мета кохання. Але не кожен це розуміє, на жаль і породжує у стосунках ревнощі, недовіру, мають претензії до партнерів, але не хочуть змінюватися самі. і в цьому є велика проблема, оскільки люди не мають розуміння про культуру стосунків.

Та для того, щоб мати свою гарну родину, варто або вирости у такій, або ж мати сильне бажання. У історії Григорія це перший варіант, оскільки він сам виріс у великій і дружній родині. Виявляється у Решетніка є сестра, про яку він майже ніколи й нічого не розповідав. Але днями чоловік показав сімейне фото, де були його батьки, сестра, троє синів від Христини і два племінники. Але не було видно дружини Решетніка,  певно вона й фотографувала їх.

Для батьків Решетніка мати аж п’ятеро онуків це просто безмежне щастя. А для самого Григорія мати трьох синів і двох племінників винагорода. Адже кожен чоловік хоче мати сина, а якщо ще й не одного, це по-справжньому мотивує кожного і працює як паливо для нових досягнень. Адже чоловікам важливо бути справжнім прикладом для своїх дітей.