|
10.05.2023 15:51

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна показала раціон доньки: дорого-багато

Рома дуже рання дитина, судячи з його успіхів та досягнень. Оскільки вже у 10 років Рома взяв участь у талант-шоу. І хоча цей шлях дався хлопцеві та його батькам дуже нелегко, проте доля звела їхню родину з правильною людиною, яка допомогла маленькому Роману. Цією людиною виявився знайомий чоловік, який чув, як співає Рома й просто захотів допомогти. Саме тому він дав гроші на поїздку у Київ заради участі у “Голосі.Діти” І не дарма повірив, адже Рома своїм голосом дотягнув себе до фіналу й переміг. Звісно, в цьому є й заслуга Тіни Кароль, яка була у Сасанчина зірковим тренером. І до речі, двічі.

Після своєї перемоги, Рома перший час був дуже популярним і розвивав кар’єру, але згодом його зірковість стихла, і Роман просто займався своєю улюбленою справою та розвивався. Але не лише свій талант Рома розвивав, а ще й своє особисте життя.

В одній з компаній він познайомився з дівчиною Іванною, яка в майбутньому стала його дружиною, але з найпершого знайомства вони не відчули закоханості, але після вечірки почали спілкуватися, гуляли й таким логічним шляхом дійшли до стосунків. І навіть, почали жити разом у тій самій квартирі, яку Роман виграв на шоу “Голос країни”.  Але коли їхні стосунки стали більш серйозними та ще й прийшов карантин вони переїхали до рідного міста.

А от згодом Іванна завагітніла І на щастя, юного Рому це зовсім не злякало, він був готовий до дітей, до шлюбу і загалом до створення родини, і це чудово. Тож, зараз донечці Сасанчина вже трохи більше року й здебільшого її вихованням займається молода мама Іванна.

Раціон доньки Сасанчина

Днями жінка Романа показала раціон маленької Елізабет в яки входить риба, броколі, помідори, цукіні, яйце та хліб. Тож, харчується дівчинка абсолютно нормально і не страждає алергією як багато маленьких дітей.