|
12.05.2023 09:25

Проміняла Горбунова на іншого молодика з 1+1: Катерина Осадча показала, з ким проводить час без чоловіка

Автор: Юлія Ящук

Телеканал 1+1 став немов проєктом про з’єднання двох сердець, адже кохання зіркового подружжя Юрія Горбунова та Катерини Осадчої зародилося саме під час спільної роботи на вокальному шоу “Голос. Діти”.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

До початку бурхливого роману, Юрій Горбунов перебував у шлюбі з першою дружиною Людмилою понад 20 років, яку, подейкують, полишив заради Катерини. Та й сама Осадча має своє минуле, яке пов’язують з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком. Йому вона подарувала свого первістка Іллю, якого Горбунов нині прийняв і виховує, як свого власного.

Стало відомо, що наразі зіркове подружжя перебуває на Львівщині й разом, як пара поселилися в номері готелю Emily Resort. Катерина Осадча показала світлини, як пройшла її доба на заході країни, з неймовірними краєвидами та величезною територією, де вони зупинилися. Імовірніше за все, зіркова пара приїхала по робочих питаннях, але про відпочинок забувати не стала.

Також відкрився й цікавий момент, з ким Осадча зустрілася та провела нещодавно час. Всім знайомий продюсер проєктів “Голос”, “Голос. Діти”, “Танці з зірками” Володимир Завадюк склав компанію журналістці. На світлині Катерина з Володимиром посміхалися на спалах камери, де було видно, що даній зустрічі зраділи.

“За нашою спиною “вікно можливостей”, яке ми не впустимо”, – загадково підписала фото Осадча.

Катерина Осадча показала, з ким проводить час без чоловіка

Чи то по справі зустрілися Осадча із Завадюком, чи це просто дружня прогулянка – можемо тільки здогадуватися, але сподіваємося, що Катерина незабаром про цікаві робочі моменти, якщо вони наявні, обов’язково розповість.