|
20.05.2023 09:54

Аліна Гросу заінтригувала колишніх Комкова і Полянського трояндами від нового залицяльника: “Особливий день”

Автор: Юлія Ящук

Музична виконавиця Аліна Гросу отримала невдалі уроки від життя в стосунках, адже після невдалого шлюбу, після наступного мужнього плеча – знову залишилася наодинці зі своїми, здавалося, розбитими та нереалізованими планами на жіноче щастя.

Після гучного розкішного весілля в Італії з московським бізнесменом Олександром Комковим, влітку 2019 року співачка світилася від щастя. Яке потрясіння публіка зазнала, коли через пів року молоді розлучилися й роз’їхалися. Зізнається, що проблеми одруженого подружжя почалися відразу після весілля. З неприємністю та болем згадує всю цю історію.

Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков

Втіху та порятунок, а також захист та підтримку знайшла в обліку російського актора Романа Полянського, проте й тут зірку спіткала невдача, тому без будь-яких подробиць та детального пояснення від улюблениці, з початку війни стало зрозуміло – пара не разом.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Аліна Гросу заінтригувала трояндами від нового залицяльника

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram артистка поділилася досить цікавою світлиною, де показала розкішний букет троянд й загадкового заінтригувала шанувальників підписом: “Занадто особливий день”.

Аліна Гросу заінтригувала трояндами від нового залицяльника

Можна накидати здогадок, що це від таємничого залицяльника або у нашої красуні давно є новий бойфренд, адже такі достойні жести уваги роблять ті, хто намагається по-справжньому справити гідне враження й сподобатися людині. Тому, ми чекаємо всіх деталей з вуст самої Аліни Гросу, аби підтвердити чи навпаки спростувати всі теорії.