|
25.05.2023 18:07

Світлана Лобода знову показала випуклий животик в елегантній сукні: таки вагітна третьою дитиною? (ФОТО)

Світлана за своє життя зробила неймовірно успішну кар’єру, яка почалася з гурту “ВІАгра”, де Лобода довгий час була однією з солісток. А згодом жінка розпочала сольну кар’єру і стала справжньою зіркою. Щоправда, сяяти вона почала в Україні, а от продовжила свій шлях у країні агресорці – росії. Там жінка провела багато років і при цьому виступала в Україні, де її завжди чекали та приймали.

Світлана Лобода

Та, крім того, що Світлана успішна артистка, вона ще й мама двох донечок, які не припиняють тішити свою зіркову маму. Одна з них вже доволі доросла й саме з не. у Світлани виникають конфлікти, але це звичні моменти в родині. Оскільки у дітей та батьків завжди щось не так. Можуть не збігатися характери та погляди на життя.

А от з молодшою донечкою у Світлани поки що все досить гармонійно, оскільки дівчинка знаходиться під опікою своєї мами і сестри. Здавалося б нині Лобода вже не збирається народжувати дітей, але її останні фотографії провокують чутки про третю вагітність зірки.

Вже неодноразово Лобода викладала фотографії, де її животик здається вагітним, бо видніється поміж сукні. До того ж у жінки ніби-то з’явився чоловік, від якого вона може вірогідно бути вагітною. Та сама жінка не коментує цього.

Лобода з животиком

Та найцікавіше те, що жінка на одному фото демонструє випуклий живіт, а на інших навпаки хизується неймовірною фігурою.Саме тому у її прихильників є певні сумніви щодо вагітності зірки. Та скоріше за все це лише невдалі пози або сукні, в яких живіт жінки виглядає не надто підтягнутим або плоским.